ARQUITECTURA

divendres, 18 de gener del 2013

Pressupost "claus en ma" casa + terreny + permisos + tecnics - 250.00€

Normalment, pressupostem sempre la nostra feina, es ha dir la de tècnics, ja sigui com ha arquitectes, aparelladors, enginyers, coordinadors de seguretat o fent un "pack" de tots els tècnics que intervenen a l'obra amb la conseqüent reducció de costos pel client.
Aquesta es una bona opció ja que oferim tots els tècnics que per llei han d'intervenir a l'obra, mitjançant un únic interlocutor, el que agilitza i abarateix el Procés.
Recordem que podem fer qualsevol tipus de pressupost sense compromís, a mes d'ajustar els nostres honoraris a qualsevol pressupost presentat anterior ment per escrit

De totes maneres estem oberts a qualsevol tipus de gestió.

Aquesta setmana em contactat amb un client que volia una casa Peró no tenia cap parcel.la, ens va indicar Les seves preferències d'ubicació y composició hi ha partir d'aquí havíem de fer propostes.





La primera proposta es sempre orientativa, una base sobre la qual poder treballar posterior ment (pot ser que ha la primera tot estigui perfecte, però normalment sobre el primer estudi ajustem les necessitats i gustos del client)

En aquest punt ajustem una casa de 125 m² (amb un preu que podem gestionar de 1.000€/m²) en un terreny amb vistes al mar.

En aquest punt ja podem fer un primer pressupost orientatiu:
125.000€ de construcció
175.000€ de parcel.la
50.000€ Varis (tècnics, permisos, acabats exteriors, llicencies...)

Pressupost total preu tancat 350.00€


Arribats a aquest punt ens reunim amb el client i l'hi exposem el pressupost global, i ens diu que ell disposa de 250.000€.
Doncs be ara nomes falta ajustar el pressupost. El projecte de la casa amb petites modificacions ja l'hi sembla correcte per tant em d'ajustar el terreny al seu pressupost màxim.

Un cop localitzat un altre terreny a la zona on ell vol (aquest cop sense vistes al mar, però totalment pla) ja estem en condicions d'ajustar el pressupost global.

125.000€ de construcció
90.000€ de parcel.la
35.000€ Varis (tècnics, permisos, acabats exteriors, llicencies...) al ser una parcel.la mes petita i amb menys façana, podem reduir notablement el tema d'exteriors - moviments de terres, tanques...)

Pressupost Total preu tancat 250.000€

2 comentaris:

  1. Gran Idea aquest blog! L'art d'ensenyar a construir cases!

    ResponElimina
  2. moltíssimes gracies a veure que i com surt tot plegat.

    ResponElimina